Нове на сайті

6/recent/ticker-posts

Ad Code

Responsive Advertisement

Sway — поповнення в родині Microsoft Office

Додаток PowerPoint з пакету Microsoft Office для створення презентацій користується багато років великою популярністю. Однак компанія вирішила представити новий додаток, який створений з подібною метою.  Microsoft називає Sway новим способом створення творчих інтерактивних презентацій на смартфоні або у веб-браузері.
Компанія приділяє Sway велику увагу і ставить його на одному рівні з чотирма іншими ключовими програмами для створення контенту з пакету Office: Word, Excel, PowerPoint і OneNote. Додаток дозволяє швидко і легко створювати презентації майже на будь-якому пристрої. В результаті інтерактивні презентації, які можуть підлаштовуватися майже під будь екран, а ділитися ними можна за допомогою простого посилання.
Microsoft відзначає, що в Sway вона постаралася відійти від  сторінок, осередків або слайдів, сконцентрувавши увагу на великому змінюваному тлі, на якому людина може висловлювати свої ідеї та ділитися ними з оточуючими. При цьому, наскільки можливо, Sway візьме на себе турботу про ефекти та оформлення контенту, щоб користувач міг максимально швидко оформити свої ідеї.
Sway активно використовує хмарні служби, так що користувач може вставляти у свою презентацію матеріали з хмарного сховища, соціальних мереж і своїх пристроїв. Серед джерел вставки матеріалів присутні Facebook, Twitter, OneDrive і YouTube, але компанія обіцяє, що незабаром додасть підтримку вставки контенту і з інших сервісів.
Користувач може вибрати самі різні лінійні і нелінійні макети для представлення своїх матеріалів. Наприклад, вибравши набір фотографій з OneDrive або Facebook, користувач може вибрати тип інтерактивного альбому, в якому вони будуть виводитися.
Як сучасний додаток, Sway активно використовує блоковий дизайн Microsoft, він оптимізований під сенсорне введення і управління пальцями, а також підтримує перетягування елементів. Детально про функції, можливості, ідеї та історію створення програми розповідається в 17-хвилинному ролику Garage Series for Office 365, в якій бере участь провідний розробник Sway Кріс Пратлі (Chris Pratley)


Посилання на офіційний сайт https://sway.com/

Дописати коментар

0 Коментарі

Ad Code

Responsive Advertisement